EmmaNext.gala 2021 groot succes!

De opbrengst van EmmaNext.gala 2021 is €404.659! Zaterdag 30 oktober 2021 vond het EmmaNext.gala plaats. Tijdens deze bijzondere avond, gepresenteerd door Saar Koningsberger, hebben we gezien hoe technologie en innovatie bijdragen aan nóg betere zorg voor ernstig zieke kinderen. Met de opbrengst van €404.659 kunnen we de belangrijke volgende stap zetten om dit mogelijk te maken.

Emma Kinderziekenhuis van de toekomst

Samen met vele betrokken partners, sponsoren en lieve vrienden van het Emma Kinderziekenhuis hebben we deze fantastische avond bij H20 Esports Campus mogelijk kunnen maken. Tijdens dit Black Tie charity gala zijn verschillende geefdoelen in de spotlights gezet die allen bijdragen aan nog betere zorg in de toekomst, door inzet van innovatieve technieken en wetenschappelijk onderzoek.

Uiteindelijk draait het allemaal om de toekomst van de kinderen die in het Emma Kinderziekenhuis behandeld worden. Laten we de nieuwste technieken inzetten om die toekomst van hen zo goed mogelijk te laten zijn!

Prof. dr. Hans van Goudoever | Raad van Bestuur, Amsterdam UMC

EmmaNext.gala 2022

Het volgende EmmaNext.gala vindt plaats in het najaar van 2022. Wil je meer informatie over dit black tie charity gala van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis? Neem contact met ons op. 

Deel dit artikel