Emma Kids Racing

Ben jij net zo snel als Max Verstappen? Is een bezoek aan het circuit van de Dutch Grand Prix jouw droom? Schrijf je dan nu in onderaan de pagina voor een dag vol racespektakel in Zandvoort!

Emma Kids Racing

Wat ga je doen?

Je gaat op vrijdag 14 oktober op het circuit van Zandvoort karten, racen in een simulator, meerijden met een coureur in een driftauto en je mag een kijkje nemen achter de schermen bij het raceteam, race control, commentator positie in de toren en in de pitstraat. Daarnaast zijn er verschillende sideonderdelen. Ook zijn er deze dag Porsche races op het circuit en zijn er tussen deze races door circuittrainingen. Deelname is gratis voor alle (ex) patiënten van het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC en je mag je broertjes en zusjes meenemen!

Emma Kids Racing 2016

Programma Circuit Zandvoort 14 oktober 2022

12:00 uur   Inschrijving & lunch
12:30 uur   Welkomstwoord en uitleg programma
13:00 uur   Startschot
13:00 – 14:00   onderdeel 1
14:00 – 15:00   onderdeel 2
15:00 – 16:00   onderdeel 3
16:00 – 17:00   onderdeel 4
17:00 uur   Einde

Inschrijving Emma Kids Racing

Schrijf je hier in voor Emma Kids Racing! Broertjes en zusjes dienen apart te worden ingeschreven onder hetzelfde patiëntnummer. Kinderen mogen alleen mee doen onder begeleiding van minimaal één ouder. Er is in totaal plek voor 80 inschrijvingen.

Naam kind*(Vereist)
Naam kind*
Naam ouder/ verzorger*(Vereist)
Naam ouder/ verzorger*
Naam tweede ouder/verzorger
Naam tweede ouder/verzorger
E-mailadres*(Vereist)
E-mailadres bevestigen*
Geslacht kind*
Leeftijd kind*
Lengte kind in cm.*
Schoenmaat*
Indien er dieetwensen/ allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden, kunt u dat hieronder invullen.
Patiëntennummer*

Een terugblik

In 2018 werd er op het circuit van Lelystad gescheurd om geld op te halen voor de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Met de opbrengst is er voor de patiëntjes van het Kinderziekenhuis een onvergetelijke dag georganiseerd; een dag vol ronkende motoren en blije gezichten! Het prachtige bedrag van €110.000,- is gedoneerd aan de afdeling Neonatologie van het Emma Kinderziekenhuis. Wij kijken terug op twee fantastische dagen.

Routebeschrijving

Auto

Trein

Bus

Auto

Automobilisten kunnen in hun navigatiesysteem het adres van de locatie van CM.com Circuit Zandvoort invoeren. Dit betreft de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Indien de navigatie niet het huisnummer herkent, volstaat ook enkel de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden.

Trein

Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. CM.com Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het CM.com Circuit Zandvoort.

Bus

Ook is het mogelijk om met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort.

Voor vragen over Emma Kids Racing kunt u contact opnemen met Iris Donker (G&S Vastgoed) – i.donker@gensvastgoed.nl

Tijdens Emma Kids Racing worden foto’s gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt bij een volgend event. Als u zich aanmeldt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Emma Kids Racing wordt mogelijk gemaakt door

Logo G&S
Logo GP Elite