Capital-C 3
Capital-C 3

EmmaNext.gala 2022

Draag bij aan het kinderziekenhuis van de toekomst, maak groots impact door aanwezig te zijn bij het jaarlijkse exclusieve black tie charity gala van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis; het EmmaNext.gala. De komende editie vindt plaats op vrijdag 14 oktober in het indrukwekkende Capital C.

Foto vrolijk op fonds

Uiteindelijk draait het allemaal om de toekomst van de kinderen die in het Emma Kinderziekenhuis behandeld worden. Laten we de nieuwste technieken inzetten om die toekomst van hen zo goed mogelijk te laten zijn!

Prof. dr. Willem de Vries, hoofd Emma Kinderziekenhuis

Tech & Talent

Hèt doel voor EmmaNext.gala 2022: Snellere diagnose voor ernstig zieke kinderen en de beste zorg op maat.

Kinderartsen worden dagelijks geconfronteerd met de complexe ‘puzzels’ van diagnostiek bij ernstig zieke kinderen. Kinderen en ouders zijn getraumatiseerd door de vele onderzoeken en het uitblijven van diagnose.

De zorg ontwikkelt zich razendsnel, met nieuwe ‘omics’ technieken ontstaat een compleet nieuwe vorm van diagnostiek. Met minimale belasting voor het kind kan door middel van uitademingslucht, bloed of urine een ‘fingerprint’ van het ziektebeeld worden gevormd.

Door implementatie en innovatie kan deze techniek in de toekomst ‘bedside’ diagnoses stellen en het verschil duiden tussen infectie, ontsteking of kanker als oorzaak van het ziektebeeld. Door snellere diagnose en specifiekere behandeling kan deze technologie levensreddend zijn voor het kind en de kwaliteit van leven substantieel verbeteren.

De opbrengst van EmmaNext.gala 2021 is €404.659!

Met dank aan onze warme relaties en betrokken sponsoren die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

EmmaNext.gala

EmmaNext.gala is een exclusief black tie charity gala. Wil je meer informatie ontvangen over het EmmaNext.gala? Neem contact met ons op.

Contact Neem contact op met Nicole Meijer, manager partnerships & fundraising.

Nicole