1440 x 600 3
Luco

Morgen is Vandaag

Helden uit het Emma Kinderziekenhuis

Morgen is Vandaag

€ 50,00 Excl. € 7,60 verzendkosten

Bestel het boek nu!

De helden uit het Emma Kinderziekenhuis. Hun verhalen over vandaag en morgen, over mentale weerbaarheid, veerkracht en perspectief. Bestel het boek nu en steun het Emma.

Voorkant boek

Het Emma Kinderziekenhuis presenteert met trots het fotoboek ‘Morgen is Vandaag’, een inspirerende verzameling van foto’s en interviews met kinderen die moedig vechten tegen ziekten en tegenslagen. Over kinderen en jongeren voor wie de toekomst niet zo dreigt te lopen als zij zelf en hun ouders hadden gedacht.

Luister nu de podcast ‘Als ik heel eerlijk ben..’

Deze podcast is een verdieping op het fotoboek ‘Morgen is Vandaag’ Dit boek staat vol met portretten van kinderen en jongeren die onder behandeling zijn, of zijn geweest, in het Emma Kinderziekenhuis. In deze podcast vertellen we samen met hen of iemand die dichtbij hen staat, het eerlijke persoonlijke verhaal, achter het verhaal.

Podcast

Portretten uit het Emma Kinderziekenhuis

Fotograaf

Voor dit bijzondere project heeft de getalenteerde fotograaf Veere Kuit, zelf een voormalig patiënt van het Emma Kinderziekenhuis, op indrukwekkende wijze de verhalen van deze kinderen vastgelegd in een aantal mooie portretten.

“Tijdens mijn behandeling in het Emma Kinderziekenhuis heb ik veel jonge, sterke mensen ontmoet. Ik ben steeds meer onder de indruk geraakt van de kracht van zieke kinderen. Op de portretten zie je de jongeren van het Emma zoals ik ze zie: als sterke en moedige jonge mensen."

Veere 3

Veere Kuit