Alles is familie. Familie is alles. Het Emma Droomgala 2019

Wat was het een Droomavond! Op donderdag 28 november vond het Emma Droomgala 2019 plaats in het Hyatt Regency Hotel in Amsterdam, waar vroeger het oude Emma Kinderziekenhuis stond. Stichting Steun Emma droomt van een nieuwe afdeling Intensive Care Neonatologie voor veel te vroeg geboren en zieke pasgeboren kinderen. Daarom stond deze bijzondere avond geheel in het teken van dromen. Doel van de avond: zoveel mogelijk dromen veilen!

Het gala vond plaats op een prachtige locatie met een bijzondere geschiedenis, want het Amsterdamse Hyatt Regency Hotel aan de Sarphatistraat was tot 1988 de locatie waar het Emma Kinderziekenhuis gevestigd was. De 120 aanwezige gasten verschenen in elegante galajurken en smokings en genoten van een high end viergangendiner met bijpassend wijnarrangement. Na het welkomstwoord van Robert ten Brink, werd de avond op inspirerende wijze gepresenteerd door Renate en Winston Gerschtanowitz.

Tijdens het Droomgala werden er dromen geveild: de meest unieke en exclusieve dromen werden door niemand minder dan Christie’s veilingmeester Sophie Bremers gepresenteerd en verkocht aan de hoogste bieder. Van een geheel verzorgde reis naar Mallorca tot een fotoshoot door onze ambassadeur Daphne Deckers, van bezoek aan de Champions League finale tot een eigen, persoonlijke champagne. Ook werden er loten verkocht waarmee prachtige prijzen waren te winnen, en konden de genodigden bijdragen aan activiteiten voor de kinderen in het Emma zoals het lakken van nagels of taarten bakken.

Naast de veiling van de vijftien unieke dromen, behoorden optredens en voordrachten door Arie Boomsma, Robert ten Brink en zijn dochter Charlotte en Johnny de mol met Willeke Alberti tot de hoogtepunten van de avond. Ook het aangrijpende verhaal van de familie van Raak en hun te vroeg geboren zoontje Nev maakte grote indruk op de aanwezigen.


        

Namens Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis: heel hartelijk bedankt!

Dankzij de bijdrage en inzet van alle aanwezigen bracht het Droomgala uiteindelijk het prachtige bedrag van 212.775 euro op. Een fantastisch bedrag waarmee een grote stap is gezet in het realiseren van Emma’s grote droom: een nieuwe afdeling IC Neonatologie voor de allerkleinsten!

 

Een sfeerimpressie van het Droomgala 2019

Deel dit artikel