De sint in het zonnetje

Veel organisaties steunen het Emma Kinderziekenhuis en vaak doen zij dit al jarenlang. Iemand die zich al jaren tijdens het Sinterklaasfeest inzet, specifiek voor het Emma Thuis Team, is Mike van Multi Supplies.

Het Emma Thuis Team zorgt voor de ondersteuning van kinderen met een levensbedreigende of levensduur beperkende aandoening om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te maken voor deze kinderen.

Samen met een bevlogen team organiseert Mike als (hulp)Sinterklaas in Aalsmeer verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het Emma Kinderziekenhuis. Met dit geld worden materialen gekocht, waarmee het Emma Thuis Team gezinnen met een ziek kind kan ondersteunen. Een voorbeeld daarvan zijn deze handpoppen om emoties onder woorden te kunnen brengen, dit kan heel waardevol zijn voor het kind zelf, maar ook voor broertjes, zusjes en ouders.

“Elk jaar proberen wij het Emma Thuis Team te helpen met hun prachtige werk, ons Sinterklaashart wordt daar warm van,” aldus Mike. Ook dit jaar mag het Emma Thuis Team een verlanglijstje maken en zet Mike zich met zijn team in voor het Emma. Een fantastische Sint!

Deel dit artikel