Een hartverwarmende actie!

Na een lang, moeilijk en medisch traject van 11 jaar werden Maria en Johan op 20 oktober ouders van hun zoontje Juan, die met 24 weken veel te vroeg geboren werd. Zo kwamen Maria en Johan in de volgende rollercoaster terecht.

Buidelen heeft ons heel goed geholpen in de rollercoaster waarin we terecht waren gekomen. We hadden een geweldig team bij het VUmc die ons op een positieve manier stimuleerden om te gaan buidelen. Op een gegeven moment hadden we de smaak te pakken en buidelden we tussen de 4-6 uur per dag.

Maria en Johan

Helaas hebben Johan en Maria op 11 december afscheid moeten nemen van hun zoontje Juan Berend Zeynel. Johan en Maria hebben de actie voortgezet en doneerden maandag 10 januari een cheque van €3000, zodat wij uit naam van Juan een buidelstoel kunnen aanschaffen.

Omdat ze graag iets terug willen doen kwamen ze op het idee een inzamelingsactie te starten voor een buidelstoel. Ze hebben €2938,50 ingezameld en zullen het laatste deel zelf aanvullen om zo een buidelstoel te kunnen doneren aan de afdeling Neonatologie. Wat ontzettend bijzonder!

Deel dit artikel