Fietsen door Japan voor het Emma

Een prachtige actie aan de andere kant van de wereld! Mischa Lamping haalt tijdens een lange en zware fietstocht geld op voor het Emma Kinderziekenhuis.

Mischa door Japan

Mischa werd na een zwangerschapsduur van 30 weken geboren en werd in het Emma Kinderziekenhuis opgenomen op de afdeling IC Neonatologie. Een aantal operaties en een heel lange tijd in het ziekenhuis later mochten de ouders Mischa meenemen naar huis.

Inmiddels is Mischa een gezonde 25-jarige, die in het dagelijks leven werkt als freelance editor van onder andere tv-programma’s en films. Hij blijkt een ambitieuze man geworden, want in 2020 gaat hij iets heel bijzonders ’terug’ doen voor het Emma Kinderziekenhuis: hij fietst in vier maanden van zuid- naar noord-Japan.

Hij laat zich voor deze reis sponsoren en de opbrengsten gaan naar het Emma Kinderziekenhuis, voor de nieuwe afdeling IC Neonatologie.

 

Mischa in de media

Mischa maakt zelf veel video’s over zijn reis. Bekijk al zijn content op zijn eigen YouTube kanaal Mischa door Japan. Ook in de media was er aandacht voor de bijzondere actie van Mischa. Zo vertelde Mischa op AT5 over zijn reis.

Deel dit artikel