Kom zelf in actie

Wil jij zelf een actie starten om geld in te zamelen voor het Emma Kinderziekenhuis? Dat kan! Via ons actieplatform kun je een eigen sponsorpagina aanmaken door het stappenplan te volgen. Op jouw eigen pagina kun je vertellen wat je gaat doen voor het Emma Kinderziekenhuis en wat je motivatie is. Via jouw sponsorpagina kunnen mensen makkelijk een donatie doen.

Foto Nazomertoer (liggend)

Samen maken we impact!

Jullie acties zijn heel waardevol! Met jullie hulp maken we het Emma Kinderziekenhuis nog beter. Van een sportwedstrijd tot een online gameactie, alles is mogelijk. Wil jij graag een actie starten, maar weet je nog niet zo goed wat voor actie? Lees hier tips voor inspiratie en ga aan de slag.

Maak een sponsorpagina aan

Steun het Emma met je bedrijf

Wil jij het Emma Kinderziekenhuis graag steunen als bedrijf? Lees via onderstaande link wat de mogelijkheden zijn.

Steun met jouw bedrijf

Steun het Emma met je klas

Er zijn verschillende mogelijkheden om met je klas in actie te komen voor het Emma Kinderziekenhuis. Via onderstaande link vind je hier meer informatie over.

Steun met jouw klas
sophie foundation

Actie in de spotlights

Op 12 september 2021 vond de ‘Run for Sophie’ plaats. Tijdens deze run werd er in het Amsterdamse Bos gerend voor de allerkleinsten. Deze sponsorloop georganiseerd door de Sophie Foundation leverde het prachtige resultaat van 21.740 euro op voor de nieuwe IC Neonatologie!

Ook in 2022 zal er weer een nieuwe editie van de Run for Sophie plaatsvinden. We zijn de Sophie Foundation dankbaar voor deze prachtige actie en zien uit naar toekomstige samenwerking!

Diverse acties voor het Emma Kinderziekenhuis

Meer weten over zelf in actie komen? Neem contact op met Rianne

portretfoto Rianne