WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057
WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057

Kom in actie

Wil jij zelf een actie starten om geld in te zamelen voor het Emma Kinderziekenhuis? Dat kan! Via ons actieplatform kun je een eigen sponsorpagina aanmaken door het stappenplan te volgen. Op jouw eigen pagina kun je vertellen wat je gaat doen voor het Emma Kinderziekenhuis en wat je motivatie is. Via jouw sponsorpagina kunnen mensen makkelijk een donatie doen.

Met jullie hulp maken we het Emma Kinderziekenhuis nog beter. Van een sportwedstrijd tot een online gameactie, alles is mogelijk. Wil jij graag een actie starten, maar weet je nog niet zo goed wat voor actie? Lees hier tips voor inspiratie en ga aan de slag.

Maak een sponsorpagina aan

Steun het Emma met je bedrijf

Wil jij het Emma Kinderziekenhuis graag steunen als bedrijf? Lees via onderstaande link wat de mogelijkheden zijn.

Steun met jouw bedrijf

Steun het Emma met je klas

Er zijn verschillende mogelijkheden om met je klas in actie te komen voor het Emma Kinderziekenhuis. Via onderstaande link vind je hier meer informatie over.

Steun met jouw klas
Marie Cecile

Actie in de spotlights

Marie-Cecile is al jaren gastbezoeker in het Emma Kinderziekenhuis. Zij bezoekt kinderen die in het ziekenhuis liggen en houdt hen gezelschap door bijvoorbeeld spelletjes te spelen, voor te lezen en er voor hen te zijn. In januari heeft zij 2.295 euro ingezameld met haar unieke prestatie door de Kilimanjaro te beklimmen!

Diverse acties voor het Emma Kinderziekenhuis

Meer weten over zelf in actie komen? Neem contact op met Nathalie

WEB_Emma_D2_©IrisDuvekot_25042024_1279