Mischa door Japan

Afgelopen week mochten wij een bijzondere cheque in ontvangst nemen: een cheque met een verhaal.

Dit verhaal begon allemaal 28 jaar geleden toen Mischa Lamping werd geboren in het Emma Kinderziekenhuis. Helaas begon het avontuur van Mischa niet zo goed en belandde hij met 30 weken op de IC Neontologie. Een aantal operaties verder en na een lange tijd in het Emma te hebben gelegen, mocht Mischa met zijn ouders mee naar huis.

Het verhaal gaat verder in Japan, want om iets terug te doen voor de goede zorgen besloot Mischa een grote fietstocht te maken door Japan om hiermee geld in te zamelen voor de verbouwing van de nieuwe afdeling IC Neonatologie. Dat was immers de plek waar zijn verhaal was begonnen.

Een prachtige fietstocht volgde, maar helaas kon Mischa zijn fietstocht niet afmaken door Covid-19. Toch mochten wij afgelopen week een prachtige cheque van € 14.515 in ontvangst nemen in het bijzijn van zijn vader. En waar konden wij deze cheque beter in ontvangst nemen dan op de gloednieuwe IC Neonatologie.

Mischa heeft nog steeds de droom om zijn fietstocht door Japan later af te maken, geweldig!

photo-1450101499163-c8848c66ca85

Wist je dat?

De NS geïnspireerd werd door de hartverwarmende actie van Mischa?

Door zijn actie besloot de NS € 1 te doneren voor ieder medewerkers tevredenheidsonderzoek dat werd ingestuurd door de medewerkers van de NS.

Deel dit artikel