Petje Op!

In de koningsmaand april kleurde heel Nederland oranje voor de stichting Kinderziekenhuizen van Oranje, waar het Emma deel van uitmaakt.

Met de campagne ‘Petje Op!’ riepen we iedereen op om in actie te komen voor de zeven kinderziekenhuizen in Nederland. En dit bleek een succes! De bijdrage aan de campagne wordt in de kinderziekenhuizen ingezet voor angst-, pijn- en stressreductie van zieke kinderen.

Ook Naïf, een trouwe partner van het Emma, zat niet stil. Al jaren doneert Naïf verzorgingsproducten aan de ouders van onze IC Neonatologie. Om nog meer voor de kinderen in de Nederlandse kinderziekenhuizen te kunnen betekenen, zet Naïf zich dit jaar, onder de vlag van ‘Petje Op!’, actief in voor de Kinderziekenhuizen van Oranje.

Zo organiseren zij een consumentenactie waarbij een euro per verkocht product gedoneerd wordt aan de zeven kinderziekenhuizen. Ook sprongen zij met een groot aantal mensen op de fiets tijdens de eerste editie van Tour de Smile op 22 april. Een fietstocht, georganiseerd door Naïf, waarbij teams binnen 24 uur langs alle zeven Kinderziekenhuizen van Oranje fietsten en zich lieten sponsoren. Een geweldig initiatief dat volgend jaar zeker vervolg krijgt.

Deel dit artikel