WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0449
WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0449

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen. Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Over doneren

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis gaat heel zorgvuldig om met het geld dat we van onze donateurs ontvangen. Wij zijn een CBF-Erkend Goed Doel en onze inkomsten en uitgaven worden gecontroleerd. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis steunt projecten en initiatieven die bijdragen aan één van onze pijlers voor de allerbeste zorg:

  • Innovatief wetenschappelijk onderzoek
  • Bijzondere voorzieningen en faciliteiten
  • Psychosociale zorg voor het kind en gezin

Fantastisch dat je ons wilt helpen om de zorg voor ernstig zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis nog beter te maken. Met jouw steun maken wij de zorg vandaag én in de toekomst nog beter. Doneren kan eenvoudig via deze website, bijvoorbeeld door een maandelijkse of jaarlijkse donatie te doen.

Jazeker. Door het Emma Kinderziekenhuis periodiek te steunen, voor een periode van minimaal 5 jaar, kun je deze schenking aftrekken van de belasting. Meer hierover lees je hier of neem gelijk contact met ons op.

 

 

Ja, dat kan. Hiermee laat jij het leven doorgaan en draag je bij aan onmisbare innovaties in de kindergeneeskunde van de toekomst. Een betekenisvolle én impactvolle invulling van uw nalatenschap. Alles over nalaten voor het Emma kun je hier lezen.

Allereerst willen wij je ontzettend bedanken voor jouw eerder gegeven steun om de zorg voor ernstig zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis nog beter te maken. We hebben hierdoor veel projecten waar kunnen maken.

Om het donateurschap op te zeggen kun je een e-mail te sturen naar steunemma@amsterdamumc.nl.

Over zelf in actie komen

Geweldig dat je in actie wilt komen voor het Emma Kinderziekenhuis. Bekijk onze actiepagina voor tips en handige downloads. Of bekijk de speciale pagina’s voor acties met je bedrijf of met je klas.

Hartelijk dank voor je belangstelling om vrijwilligerswerk te doen voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vrijwilligers. Wil je graag vrijwilligerswerk doen in het ziekenhuis? Meld je dan hier aan voor vrijwilligerswerk binnen Amsterdam UMC. Wil je jouw spullen of diensten aanbieden aan het Emma Kinderziekenhuis? Kijk dan hier.

Ja, natuurlijk! Goed idee! Op onze jeugdsite Emma Kids en op deze pagina van Amsterdam UMC kun je allerlei informatie vinden over het Emma Kinderziekenhuis. Ook kun je een speciaal spreekbeurt-pakket komen lenen in het Emma. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar emma@amsterdamumc.nl. Wil je meer vertellen over Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis en ons werk? Kijk dan hier. Stuur je ons een leuke foto van je spreekbeurt? Veel succes!

Ontzettend leuk dat je dit wilt doen! In verband met hygiënemaatregelen in het ziekenhuis kunnen wij alleen nieuwe producten (in de originele verpakking) aannemen. Kleine cadeautjes zijn welkom, deze kunnen worden gegeven na een kleine spannende ingreep, zoals een prik voor bloedafname. Wil jij ons steunen door producten te doneren? Kijk dan hier en neem contact met ons op om jouw idee met ons te delen. Dankjewel!

Contact & wijzigingen

Jazeker! Wij sturen vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Je kunt je hier aanmelden. In onze nieuwsbrief delen we nieuws en verhalen over ons werk voor het Emma Kinderziekenhuis.

Ja, twee keer per jaar sturen wij onze nieuwskrant naar alle relaties van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Wilt u de nieuwskrant ook ontvangen? Laat het ons weten door een mail te sturen met uw NAW gegevens naar steunemma@amsterdamumc.nl

Onderaan iedere digitale nieuwsbrief staat een link waarmee je je direct kunt afmelden. Je ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Lukt dit niet of wil je je afmelden voor de nieuwskrant? Stuur dan gerust een e-mail naar steunemma@amsterdamumc.nl.

Vervelend dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Stuur je vraag naar steunemma@amsterdamumc.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je iets wilt wijzigingen in je persoonsgegevens of het bedrag van je donatie wilt wijzigen, neem dan contact met ons op per e-mail aan steunemma@amsterdamumc.nl. We helpen je graag verder.

Ben je benoemd als executeur en heb je vragen over de afwikkeling van een testament waarin Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis als erfgenaam of legaat is opgenomen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

Over de stichting

Ons algemene rekeningnummer is IBAN: NL 67 ABNA 0546 9312 35 ten name van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Ja, dat kan. Het meest recente jaarverslag is hier te vinden.

Ja, uiteraard. Deze kun je hier lezen.

Wat vervelend dat je een klacht hebt. Wij helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar steunemma@amsterdamumc.nl. Geef aan dat het om een klacht gaat, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bekijk hier onze klachtenprocedure.

Nee, wij halen geen contant geld op langs de deur of op straat. Doneren kan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op.