Zeven kinderziekenhuizen bundelen hun kracht

De fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een Koninklijke naam slaan de handen ineen, onder de naam: Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Omdat we samen nog meer kunnen bereiken voor degenen waar het allemaal om draait; ernstig zieke kinderen die extra specialistische en intensieve zorg nodig hebben.

Samen nog beter

Met deze bijzondere samenwerking willen we vanuit het Emma Kinderziekenhuis samen met 6 andere kinderziekenhuizen speciale acties starten om extra geld in te zamelen/aanvullende fondsen te werven voor onderzoek en projecten, die bijdragen aan betere zorg en omstandigheden, voor kinderen en hun familie. Want een comfortabele, kindvriendelijke omgeving waarin ze de best mogelijke behandeling krijgen, dat is toch de kroon op ons werk.

Ambassadeur

Nicolette van Dam brengt regelmatig een bezoek aan diverse kinderziekenhuizen in Nederland. Samen met haar man Bas Smit zet zij zich in om bijzondere faciliteiten voor ernstig zieke kinderen en hun families mogelijk te maken. Wij zijn dan ook heel trots dat Nicolette van Dam officiƫel ambassadrice is voor de in 2021 gelanceerde Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

Al jaren leveren mijn man Bas en ik middels eigen acties een bijdrage aan de kinderziekenhuizen. Altijd als doel om een fijne kindvriendelijke omgeving te realiseren. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor hun families. Daarom ben ik ontzettend trots en vereerd dat ik ambassadeur mag zijn van de Kinderziekenhuizen van Oranje. Samen de krachten bundelen, want samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken.

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is presentatrice, actrice en social media influencer. Ze is reeds jarenlang betrokken bij een aantal Nederlandse kinderziekenhuizen, waaronder het Emma Kinderziekenhuis, vanuit haar eigen wens om families in het kinderziekenhuis haar steun te bieden.

Over Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje

Meer weten over dit samenwerkingsverband tussen zeven kinderziekenhuizen met een koninklijke naam? Ga naar de website van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

Deel dit artikel