Sporten voor het Emma

De eerste maand van 2019 zit er alweer op en wat zijn we dankbaar dat er alweer zoveel mooie acties voor het Emma zijn georganiseerd. Een korte terugblik op een sportief begin van het nieuwe jaar!

Sponsorloop Zwart-Wit ’63

Op zaterdag 5 januari organiseerden Voetbalvereniging Zwart-Wit’63 uit Harderwijk voor de vierde keer een sponsorloop waarmee ze geld ophaalden voor Stichting De Opkikker en Stichting Steun Emma. Ze zetten zich al jaren in voor het Emma Kinderziekenhuis omdat Max het zoontje van Chantal & John in 2013 op 6-jarige leeftijd in het Emma overleed. Meer dan 100 deelnemers zetten tijdens de sponsorloop hun beste beentje voor om geld in te zamelen en langs de lijn werden ze fanatiek aangemoedigd door de enthousiaste toeschouwers. Een mooi initiatief waarvoor Stichting Steun Emma ze hartelijk bedankt!

OSV legendes1

Legendes en veteranen

Ook Voetbalvereniging OSV Amsterdam zette zich op sportieve wijze in voor het Emma. Op zondag 13 januari organiseerden deze trouwe actievoerders ter ere van hun 100-jarig bestaan een bijzondere voetbalwedstrijd te bate van het Emma: OSV Legends tegen Ajax Klassieke veteranen. Ook werden er twee door Ajax gesigneerde shirts geveild en was er een veiling ten bate van het Emma. In totaal werd er een prachtig bedrag van 2.100 euro opgehaald. Het was een geslaagde en sportieve dag!

Ook in actie komen?

Kom ook in actie voor het Emma en help ons mee de zorg voor de kinderen in hun in het Emma Kinderziekenhuis nóg beter te maken. Kijk hier hoe je meedoet!

Deel dit artikel