Samen met de klas in actie voor het Emma

Wil jij samen met je klas in actie komen voor het Emma Kinderziekenhuis? Dat vinden wij heel erg leuk! Jullie kunnen op allerlei manier in actie komen voor het Emma. Zo kun je bijvoorbeeld samen een sponsorloop organiseren, een statiegeldactie houden of zelfgemaakte knutselwerkjes verkopen tijdens een (kerst)markt.

foto sponsorloop

Een sponsorloop voor het Emma

Ook openbare Basisschool Blaricum kwam in actie voor het Emma Kinderziekenhuis met hun jaarlijkse sponsorloop. De kinderen liepen rondjes om de school en werden daarvoor gesponsord. De opbrengsten zijn voor nieuw speelgoed in het ziekenhuis.

Wil jij net als deze school samen met jouw klas in actie komen? Neem contact met ons op of maak een eigen actiepagina aan!

Kom in actie

Spreekbeurt over het Emma Kinderziekenhuis

Wist je dat je wij speciale spreekbeurtkoffers hebben met allerleiĀ  handige tools voor het houden van je spreekbeurt? Op deze manier wordt het nog leuker om je spreekbeurt te houden over het Emma Kinderziekenhuis! Zo hebben we algemene spreekbeurtkoffers over het ziekenhuis, maar ook koffers over een bepaald ziektebeeld of een orgaan zoals de nieren.

Wil jij graag een spreekbeurtkoffer lenen voor je spreekbeurt? Neem dan contact met ons op.

Contact

Scholen in actie voor het Emma

Dansen, het verzamelen van lege flessen, een tosti-actie; er zijn al veel leuke acties gehouden voor het Emma Kinderziekenhuis.

Meer weten of een spreekbeurt houden?

Wil jij graag met je klas in actie komen, maar heb jij nog een vraag? Of wil jij graag je spreekbeurt houden over het Emma Kinderziekenhuis? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan