WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057
WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057

Samen maken we écht impact

Doneren als bedrijf

Dankzij de steun van particulieren én het bedrijfsleven kunnen wij ons inzetten voor nog betere zorg in het Emma Kinderziekenhuis. Vanuit de overheid en het ziekenhuisbudget is geen financiering voor de vele belangrijke voorzieningen die nodig zijn voor ernstig zieke kinderen en hun ouders. Steun ons met jouw bedrijf en maak écht het verschil.

Wil je als bedrijf de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis steunen? Dat kan op verschillende manieren.  Je kunt ons in de volle breedte steunen, kiezen voor een specifiek innovatief wetenschappelijk onderzoek of juist voor een initiatief dat helpt pijn, angst en stress bij ernstig zieke kinderen te verminderen.

Omarm een project

De zorg van morgen gaat altijd door! Bij de nieuwste ontwikkelingen, horen ook de nieuwste innovatieve projecten. Als bedrijf kun jij een project volledig steunen en omarmen. Op deze manier help jij de kinderen in het Emma en houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het project! Zo kun je communiceren over het project dat je omarmt en inspireer je jouw netwerk en medewerkers. Ook wij communiceren uiteraard graag over deze mooie samenwerkingen.

Neem contact op
website baby

Oya's Childcare steunt Emma

Al jaren steunt Oya’s Childcare bijzondere projecten in het Emma Kinderziekenhuis

Begin 2022 is de nieuwe IC Neonatologie geopend in het Emma Kinderziekenhuis. Buiten gloednieuwe kamers is er op deze afdeling ook een skillslab, waar ouders getraind kunnen worden om verpleegkundige handelingen uit te voeren, zodat ze dit met meer zelfvertrouwen kunnen doen. Dit skillslab is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van Oya’s Childcare.

Benieuwd naar welke projecten je als bedrijf kan steunen? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Vingino ontwerpdag keek
Vingino organiseerde een mooie workshop voor de kinderen in het Emma

In actie voor het Emma

Teambuilding voor het Emma

Samen bereik je meer dan alleen. Teambuilding draagt hieraan bij. Hoe mooi is het als je met teambuilding niet alleen bijdraagt aan een sterker team, maar ook bijdraagt aan de beste zorg van morgen. Zo kun je met jouw bedrijf ook in actie komen voor het Emma tijdens een teamdag.

Organiseer een sportieve uitdaging

Willen jullie als bedrijf graag in beweging komen voor het Emma? Er zijn tal van bestaande sportwedstrijden waar jij als team aan mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Dam tot Damloop. Ren gezellig met een team van collega’s en zamel geld in voor het Emma Kinderziekenhuis. Ook kun je zelf een sportevenement organiseren, zoals een sponsorloop met collega’s.

Feestdagen of jubilea

Haak aan met de feestdagen en steun het Emma met het kerstpakket. Zo kun je collega’s bijvoorbeeld de keuze geven om in plaats van een kerstpakket te ontvangen, een bedrag te doneren aan het Emma Kinderziekenhuis.

2021-12-10 Bezoek Emma Kinderziekenhuis
John Heitinga en Loïs Schenkel kwamen langs in het Emma

Ajax Foundation steunt Emma

Al jaren steunen Ajax en de Ajax Foundation het Emma Kinderziekenhuis. Zo komen de spelers jaarlijks op bezoek bij de kinderen in het Emma, kunnen er af en toe kinderen naar een Ajax wedstrijd toe en is er een prachtig Ajax veldje waar kinderen kunnen voetballen en er zijn postvakjes waar kinderen een brief kunnen sturen naar hun favoriete speler.

Fondsenwervende acties

Ook organiseert de Ajax Foundation regelmatig een fondsenwervende actie voor het Emma Kinderziekenhuis. Zo besloten ze dit jaar het ‘gestolen shirt‘ van speler Antony te veilen.

Sponsoring van producten

In het Emma Kinderziekenhuis krijgt ieder kind na een prik of een vervelende handeling een klein cadeautje: het prikcadeautje. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een Ajax bal of een ander kleinigheidje krijgen.

 

Inspiratie voor een partnership met je bedrijf

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wilt weten over de mogelijkheden. Van een eenmalige gift tot een actie met al je medewerkers, van een structurele strategische samenwerking tot een jaarlijks zakelijk event... we denken graag met je mee!

Ook interesse in een partnership? Neem contact op met Nicole Meijer

WEB_Emma_D2_©IrisDuvekot_25042024_1429

Direct doneren?

Wil je direct een zakelijke gift doen voor het Emma Kinderziekenhuis? Dat kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of bijzondere mijlpaal van je bedrijf. Vaak is je bedrijfsgift ook nog fiscaal aftrekbaar. Dankjewel voor je steun, iedere donatie helpt!