WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057
WEB_Emma_D1_©IrisDuvekot_23Apr2024_0057

Sponsoring van producten of diensten

PHOTO-2021-01-19-17-14-32

Het doneren van producten

In het Emma Kinderziekenhuis kunnen we donaties in de vorm van producten vaak goed gebruiken en we vinden het dan ook hartverwarmend wanneer mensen een donatie willen doen in de vorm van producten. Het kan gaan om speelgoed voor de kinderen, een kleinigheidje om ouders een steuntje in de rug te geven of versiering om het Emma tijdens de feestdagen op te vrolijken.

Voorwaarden

In het Emma Kinderziekenhuis hebben we te maken met strenge hygiëne- en veiligheidsmaatregelen, daarom moeten alle spullen nieuw en verpakt uit de winkel komen en is het helaas niet mogelijk om tweedehands of handgemaakte producten te doneren. Neem daarom van te voren altijd eerst contact met ons op als je producten wilt doneren aan het Emma Kinderziekenhuis.

Emma Kinderziekenhuis – Tank – Total Neerbosch – Week 20 – LW (1)

Het verlenen van diensten

Het is ook mogelijk om het Emma te steunen in de vorm van diensten. Ben jij (met jouw bedrijf) een expert op een bepaald vakgebied wat ons verder zou kunnen helpen, laat het ons weten!

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis maakt geen gebruik van vrijwilligers. Hou de website van Amsterdam UMC in de gaten voor vrijwilligersfuncties in het Emma Kinderziekenhuis.

Een tip van ons

Wil jij graag iets betekenen voor de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis en heb jij handgemaakte, of tweedehands spullen die je graag zou willen schenken? Helaas kunnen wij dit door de hygiëne maatregelen niet aannemen. Wij raden aan om deze spullen te verkopen en het geld te doneren om zo toch iets te kunnen betekenen voor de kinderen in het Emma.

Meer weten? Neem contact met ons op!