5 manieren om je in te zetten voor het Emma

Er zijn heel veel verschillende manieren hoe je het Emma kan steunen. Van zelf geld doneren tot een leuke actie opzetten! Je bent helemaal vrij om je creativiteit de loop te laten gaan. Mocht je er nu toch niet helemaal uitkomen, dan zijn hier een paar manieren hoe je het Emma kan helpen.

annie-spratt-TBHOuN6URGU-unsplash

Doe een donatie

De makkelijkste manier om het Emma te steunen is natuurlijk om rechtstreeks een donatie te doen op de donatiepagina van Steun Emma. Het bedrag bepaal je zelf en je kunt dit eenmalig of herhaaldelijk doen. Met jouw donatie draag je rechtstreeks bij aan het verbeteren van de zorg voor de kinderen en hun ouders, ondersteun je wetenschappelijk onderzoek en het verbeteren van de psychosociale zorg.

Foto vrolijk op fonds

Vier je verjaardag of jubileum met het Emma

Het Emma helpen door jarig te zijn? Ja, zo simpel kan het zijn! Het enige wat je hoeft te doen is een actie opzetten via onze actiewebsite of splitagift.nl met de oproep of je vrienden en familie voor jouw verjaardag geld willen doneren aan Steun Emma.

Je kunt ook een inzamelingsactie opzetten via Facebook. Let op: doneren via Facebook kan alleen via creditcard of PayPal. Niet iedereen maakt hier gebruik van. Als je zelf wel een creditcard of PayPal account hebt, kan de oplossing zijn om een Tikkie te sturen naar iedereen die wel wil doneren, maar geen creditcard of PayPal account bezit. Vervolgens doneer je het opgehaalde bedrag zelf aan de Facebookactie.

Handige tip!

Je kunt je actie via verschillende social mediakanalen delen om een groter bereik te krijgen. We hebben een speciale toolkit ontwikkeld om je actie onder de aandacht te brengen via social media. Natuurlijk kun je je verjaardagsgasten ook vragen om een envelop met inhoud, zodat je het ingezamelde bedrag later via de donatiepagina van Steun Emma kunt overmaken.

f7a7f710-fd56-4fac-bb60-9b5bc29253c3

Kom in actie met jouw bedrijf of organisatie

Wil jij je samen met jouw bedrijf in actie komen voor het Emma? Dat kan natuurlijk ook. Op onze actiewebsite kun je teams vormen en samen met je collega’s aan de slag om geld in te zamelen voor het Emma. Niet sportief aangelegd, maar verkoop je bijvoorbeeld een product of dienst? Dan kun je de opbrengst hiervan tijdens een speciale actieperiode doneren.

Samen maken we écht impact. Wil je het Emma op een andere manier steunen met jouw bedrijf of organisatie, lees hier meer over de mogelijkheden.

beste foto 2019 1

Sporten voor het Emma

Ben je dol op sporten of zoek je juist een goede motivatie om te gaan sporten? Zet je dan op een sportieve manier in voor het Emma! Doe mee aan of organiseer een sportevenement. Je kunt je laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s per gewonnen doelpunt, per gelopen kilometer, of door een bedrag per deelnemer te vragen. Je kunt het zo groots aanpakken als je zelf wilt. Zo is er in het verleden bijvoorbeeld door Japan gefietst, zijn er marathons gerend, is er geroeid op de ergometer en zijn er sponslopen georganiseerd. Via onze actiewebsite maak je zelf eenvoudig een sponsorpagina waar je vrienden, familie en collega’s je kunnen steunen met een donatie.

Je kunt ook je eigen grenzen opzoeken hier in de buurt. Zo fietste onderzoeker Merel samen met een team van psychologen en psychiaters van Maastricht naar Amsterdam om geld in te zamelen voor het Emma.

Kies het sportieve doel dat bij jou past en zet je beste beentje voor voor het Emma!

 

Foto actie Digitaal kunstwerk

Verkoop iets voor het Emma

Natuurlijk kun je ook andere talenten inzetten voor het Emma! Ben je bijvoorbeeld goed in taarten bakken, mutsjes haken of verven? Of heb je een garage vol met dingen die je graag wil verkopen? Verkoop dan jouw zelfgemaakte creaties om het Emma te steunen. Zo zijn er prachtige dino’s gemaakt van sprokkelhout, tie dye truien ontworpen en vrolijke armbandjes verkocht voor het Emma.

Emma, Lilith en Oliva hebben hun creativiteit ingezet door het ontwerpen van een kerstkaart. Ieder ontwierp een eigen kaart die ze vervolgens verkochten. Deze actie liep zo goed dat er extra kaarten gedrukt moesten worden!

Ook online zijn er mogelijkheden om iets te verkopen voor het Emma. Zo heeft Mike digitale kunstwerken gemaakt die hij heeft verkocht op de Crypto blockchain om zo geld in te zamelen voor het Emma.

Als je jouw talent hebt ingezet om iets te verkopen voor het Emma kan je de opbrengst van je verkoop doneren via de onze donatiepagina.

Ik wil meedoen

Hebben we je enthousiast gemaakt? Lees hier meer over hoe je een actie op kunt zetten voor het Emma en hoe je deze bij ons aanmeldt. En download via onderstaande link onze speciale toolkit.

Meer weten over in actie komen? Neem contact op met Rianne

portretfoto Rianne